צור קשר | הוסף למועדפים
.

אתה נמצא ב ראשי | המגזין | אינדקס שמנים | שמן ילנג ילנג - שמן מומלץ מומלץ

  

שמן ילנג ילנג - שמן מומלץ מומלץ

מאת: מאיה איטקין | תאריך: 2/9/2010

 

העור, השיער, מצב-הרוח, החשק-המיני. כל מה שילנג-ילנג נוגע בו, הופך לזהב.

 

ילנג-ילנג. שמן מומלץ-מומלץ.

 

ולי קראת פרח

תחת הערך ילנג-ילנג במילון, תמצאו את המשמעות המילולית ("הפרח של הפרחים") ואת התמונה של הפרחים הצהובים הגדולים. הם דווקא ניסו, אבל דוגמית של הריח הם לא הצליחו לצרף.

 

במציאות, את העץ ירוק-העד עם הפרחים הצהובים והריח האקזוטי אי-אפשר לפספס. את השמן מפיקים מהפרחים הצהובים, שאותם אוספים בזמן המונסונים, דבר ראשון על הבוקר,  כדי להפיק את הכמות הגדולה ביותר של שמן. ככל שתהליך הזיקוק ארוך יותר, השמן שנוצר עשיר יותר.

 

לילנג-ילנג היסטוריה ארוכה. בהתחלה השתמשו בו בעיקר כרכיב במוצרי קוסמטיקה ובישום, ורק מאוחר יותר גילו את היתרונות הבריאותיים של השמן. באינדונזיה הוא כיכב בחתונות ואף נהגו להניח את הפרחים על מיטתם של זוגות שרק התחתנו, בטהיטי נהגו לקשט בהם את השיער, לחלוט אותם במים ולשתות נגד תחלואים של מערכת העיכול, או למרוח כדי להרגיע את העור מגירויים ועקיצות חרקים, ואחד השימושים היותר עתיקים בו היה לטיפול במלריה.

 

לאט-לאט, טיפה אחר טיפה, גילו שהשמן בעל הניחוח העדין הוא גם מחטא, מעורר מינית, ובין השמנים היחידים שמבינים ומדברים את השפה של מערכת העצבים.

 

קול

אחת מהתכונות הראשונות שגילו אצל ילנג-ילנג היא שהוא נוגד דיכאון, מרגיע, מקל על סטרס וחרדה, וכתוצאה מכך יכול להקל גם על מצבים של נדודי שינה. ילנג-ילנג לא רק מרגיע את העניינים במערכת העצבים, יש לו השפעה מרוממת על מצב הרוח והוא משרה תחושה של שמחה ותקווה. הוא יכול להרגיע סערות רגשיות, לעזור לעמוד על שתי רגליים אחרי טראומה, וגם להפוך את הימים האלה בחודש לקצת יותר נוחים לכולם.  

 

בגלל שהוא מרגיע, השמן יכול לעזור גם במקרים של יתר לחץ דם, בעיה גדולה שהולכת וגדלה. הוא לא הטיפול היחיד, אבל הוא טבעי ואין לו תופעות לוואי, בתנאי שמשתמשים בו כמו שצריך.

 

לא פחות משהוא יודע איך לגשת למערכת העצבים, ילנג-ילנג נחשב גם למעורר מינית. גם לגברים וגם לנשים ובעיקר לכל מה שביניהם. גם אצל זוגות שאיבדו עניין (בגלל עומס, דאגות, גיל) וגם לזוגות שמחפשים עניין חדש.

 

ילנג-ילנג הוא גם זריקת הטטנוס של הטבע. הוא מחטא כל פציעה. מחתך, או כוויה, ועד לעקיצות חרקים. התכונה הזאת שומרת על הפציעה מפני התפתחות זיהום וגם עוזרת לו להחלים מהר יותר.

 

ואם כבר עור, ילנג-ילנג תורם את חלקו גם כשמדובר בבעיות עור מורכבות יותר, כמו אקזמה, אקנה או סבוריאה. השמן מווסת את הפרשת השומן מהבלוטות ומונע תסמינים כמו יובש, קילוף וקשקשים.

 

עם כל היתרונות האלה, אין פלא שהוא כל-כך פופולארי ושבארומתרפיה הוא נחשב לבחירה טובה.

 

תעודת זהות:
שם בוטני
: Cananga Odorata
ידוע בציבור: ילנג-ילנג 
צורת שימוש:
כמה טיפות באמבט, או מדולל בתור שמן עיסוי (הולך טוב עם כל שמן נשא, ניתן לשלבו  עם שמנים בעלי ניחוח דומה, כמו יסמין או ורד).
הוראות הפעלה
:
שמן ילנג-ילנג אינו מיועד לשימוש פנימי או במגע ישיר על העור ללא דילול, לא מומלץ לנשים בהריון ובמקרה של ילדים תמיד כדאי להתייעץ לפני.

 

לחצו כאן לרכישה ו/או פרטים נוספים על שמן ילנג ילנג

 

שלח לחבר Print
תגובות הוסף תגובה הוסף
תחת הערך ילנג-ילנג במילון, תמצאו את המשמעות המילולית ("הפרח של הפרחים").
לילנג-ילנג היסטוריה ארוכה. בהתחלה השתמשו בו בעיקר כרכיב במוצרי קוסמטיקה ובישום
לא פחות משהוא יודע איך לגשת למערכת העצבים, ילנג-ילנג נחשב גם למעורר מינית.

שלח לחבר Print
  • משיכה מינית וחוש הריח...
  • ארומתרפיה - תורת הריח...
  • רפואה משלימה באינטרנט זה דוקטור יאנג. מאגר של מטפלים ברפואה משלימה, חנות מוצרים לעוסקים בתחום ומידע על קורסים והשתלמויות בנושא רפואה משלימה נושאים פופולאריים: רפואה משלימה , דיקור סיני , עיסוי שוודי , עיסוי רפואי , תזונה , צמחי מרפא
    חנויות באתר: חנות למטפלים , מוצרי טבע , מיטת טיפולים , מתנות , מוצרי שיקום , כיסא גלגלים , קידום אתרים
    אודות | תנאי שימוש | פרסום באתר | אבטחה באתר | מועדון לקוחות | צור קשר |
    להזמנות: 1-700-700-795

    Copyright © כל הזכויות שמורות לד"ר יאנג בע"מ

     Site developed by