שמן עץ התה 30 מ"ל

הכי נמכר
טבעי
מומלץ
מחיר:64 ₪

כמות:
שמן עץ התה ידוע כאנטי בקטריאלי, אנטי ויראלי, אקנה, חום, פטרת, מחסן, מחטא, הרפס, כינים, מחדש תאים. השפעת השמן על הנפש: מחטא וממריץ. ניתן למריחה ישירה על העור.

במונחים רפואיים, שמן עץ התה נחשב מחטא, אנטי-ויראלי, אנטי-פטרייתי, משכך כאבים, והוא פעיל בריכוז נמוך יחסית.

במונחים שכולנו יכולים להבין, שמן עץ התה יכול באופן פוטנציאלי לטפל כמעט בכל בעיה. הוא מתאים לטיפול בבעיות של דרכי הנשימה (דלקת, שיעול, נזלת, סינוסיטיס), בעיות עור (חתכים, פצעים לא עמוקים, כוויות, הכשות ועקיצות חרקים וגם פטריות, הרפס, פריחה, אקזמה, פסוריאזיס), בעיות בדרכי השתן ומערכת איברי המין והרבייה (זיהומים וגינאליים).

ואם זה לא מספיק, שמן עץ התה הוא גם אחד מהשמנים שמחזקים בצורה משמעותית את המערכת החיסונית (התקררות, שיעול, שפעת), ככה שהשימוש בו בכל בעיה מעניק הגנה מכל הכיוונים. בגלל שהוא מחזק את המערכת החיסונית, שימוש בשמן עץ התה יכול לסייע גם לגוף ולנפש בהחלמה מטראומה.

הצורה הכי נפוצה שלו היא שמן טהור. כשהוא לא שמן, אפשר למצוא אותו בתפקיד משנה בתכשירים קוסמטיים רבים. משמפו, סבון, דאודורנט, קרמים, משחת שיניים ועוד. שלא תגידו שלא ידעתם.

תעודת זהות:
שם בוטני: Melaleuca Alternifolia
ידוע בציבור: שמן עץ התה
צורת שימוש: בשמפו (כדי לטפל בקשקשים, נשירת שיער וכינים), על הרקות (כדי להקל על כאב ראש), במכשיר אדים (כדי להקל על שיעול, גודש, הצטננות), או בעיסוי.  
הוראות הפעלה: שמן עץ התה נחשב לאחד השמנים הבטוחים ואפשר להשתמש בו לא מדולל.

הוא בטוח לשימוש חיצוני, אבל אסור לשימוש פנימי, או לטיפול בפצעים עמוקים במיוחד, או בקרבת העיניים, האף וכו'. השימוש בזמן הריון או הנקה אסור. ולבעלי עור רגיש, או ילדים מתחת לגיל 14 מומלץ לערוך נסיעת מבחן באזור קטן ולא גלוי.