שמן קוקוס 1 ליטר

טבעי
מומלץ
מחיר:55 ₪

כמות:
שמן קוקוס הינו הלהיט של בתי הטבע והמטבחים האורגנים מצוין גם כתכשיר קוסמטי טבעי, בריא ונקי. השימוש בו כה נפוץ עד כי הוא דוחק מוצרים רבים ממדפי הקוסמטיקה. הרפואה ההודית מכירה בשמן הקוקוס מזה אלפי שנים כתכשיר מצוין לריפוי פצעים ונגעים, פריחה, דלקות בעור ועוד. נשים בהודו מושחות אל ילדיהם ותינוקיהם בשמן קוקוס, להגנה על עורם.

שמן קוקוס מיוצר מפרי עץ אגוז הקוקוס. הוא מכיל 3 חומצות שומן: לאורית (Lauric acid), קפרית (Capric acid) וקפרילית (Caprylic acid), ושלושתן מצוינות נגד מזהמים, טפילים, חיידקים ופטריות.

יתרונות שמן קוקוס לעיסוי הגוף
חוץ מהערכים התזונתיים המצוינים, לשמן הקוקוס מעלות רבות למסאז'ים ועיסויים.

  • שמן הקוקוס מרכך, מגמיש ומייפה את העור
  • מגן על העור ומשמש כמסנן קרינה טבעי. כדאי למשוח את הגוף בו לפני רחצה בים או בבריכה.
  • שמן קוקוס סופח אליו רעלים ופסולת ובכך מונע את חדירתם לגוף דרך העור.
  • מזין את העור ומחדיר אליו לחות. לכן, הוא מצוין למראה חיוני ורענן של עור הפנים.
  • שמן קוקוס מצוין לחיזוק השיער ולשמירה על צבעו ומרקמו.
  • שמן קוקוס מיטיב עם חולים במחלות עור כמו פסוריאזיס, אקנה, אקזמה, אטופיק דרמטיטיס ועוד.
  • שמן קוקוס מקל על כאבים וגירודים מעקיצות ופריחות.
  • עוזר לרכך את עור כפות הרגליים, במקרה של עור יבש וסדוק.
  • מונע קמטים בעור.

שמן זה אינו מיועד לבליעה אלא לשימוש חיצוני בלבד

מגיע בצנצנת פלסטיק המכילה 1 קילו שמן קוקוס