שמן לבונה

מחיר:92 ₪

כמות:

שמן לבונה או פרנקינסנס (Frankincense)

 

טקסים דתיים, ייצור בשמים – שמן הלבונה נכנס לכל כך הרבה תחומים בחייו הארוכים וכיום הוא חלק בלתי נפרד מתעשיית הקוסמטיקה והרפואה האלטרנטיבית. אלו הסיבות שהשמן נחשב כבר אלפי שנים לאמצעי ריפוי עוצמתי לגוף ולנפש.

 

שם בוטני: Boswellia Carterii

צורת שימוש: את השמן ניתן להכניס לקומפרסים ולמכשירי אידוי, לפזר באמבטיה או פשוט להריח. בנוסף, בהחלט מומלץ ורצוי להשתמש בו כשמן עיסוי.

הוראות הפעלה: שמן הלבונה נחשב בטוח למדי וכולם יכולים להשתמש בו ללא חשש. זכרו כי מדובר בנוזל לשימוש חיצוני בלבד ויש להימנע מלבלוע אותו או למרוח על פצעים פתוחים. לנשים בהיריון ולמניקות מומלץ להשתמש במינון נמוך או להימנע ממנו לחלוטין.